Treceți la conținutul principal

Banca Comercială Carpatica este partener al evenimentelor AGRALIM 2013


Banca Comercială Carpatica este partener al evenimentelor AGRALIM 2013








Sibiu, 18 martie 2013



Banca Comercială Carpatica (BCC) susține fermierii alăturându-se evenimentelor organizate de AGRALIM.



„Sectorul agricol reprezintă o zonă de interes în care am investit, pe parcursul anilor, resurse importante pentru adaptarea produselor la specificul acestuia. Experiența în finanțarea agriculturii este extrem de importantă deoarece producătorii agricoli au nevoie de soluții personalizate ca urmare a sezonalității și particularităților acestui sector, banca având în portofoliul istoric volume semnificative finanțate în cadrul acestui segment. Prioritatea noastră este cel puțin menținerea ritmului de creștere în ceea ce privește creditarea fermierilor pentru care ne-am propus, de asemenea, să continuăm parteneriatele. Prin participarea activă în cadrul acestor evenimente, dorim să reconfirmăm statutul de partener al sectorului agricol. Suntem încântați să putem susține un proiect cum este AGRALIM consacrat deja pe piață prin evenimentele organizate”, declară Gheorghe Cismaru - Director General Adjunct al Băncii Comerciale Carpatica.



În calitate de partener, Banca Comercială Carpatica va susține Târgul AGRALIM, Forumul Agricol, Balul fermierilor, Campania „De vorbă cu fermierii din Moldova”, Întâlnirea de club a fermierilor din Moldova, Ziarul AGRALIM.



Detalii privind produsele BCC se regăsesc pe pagina web a băncii, www.carpatica.ro. De asemenea, clienții se pot adresa reprezentanților băncii din orice unitate teritorială sau pot cere informații apelând 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice rețea națională de telefonie fixă și mobilă.







Banca Comercială Carpatica



Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.

Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.

Contact:



Banca Comercială Carpatica, Biroul de Comunicare şi PR

Telefon: (+4)0269 205 166

Fax: (+4)0269 233 371

Posted by Picasa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere Leonard STAFIE, Nicoleta DRAGOMIR Cu ce începe ferma de hobby şi când apare afacerea? Când începem să vorbim despre eficienţă şi cum trebuie să ne investim banii pentru a-i putea amortiza economic? Vă oferim spre exemplificare povestea unei familii nădlăcane şi ferma lor cu găini ouătoare: de la prima găină şi primul ou, la sfaturile tehnologice care le vor transforma pasiunea în afacere. Ce-a fost înainte: OUL sau GĂINA?  Eficienţa economică a unei ferme de găini ouătoare ar răspunde că  preţul oului pe piaţă  şi, bineînţeles,  costul de producţie al oului în fermă . În cazul familiei Kukucska din Nădlac, judeţul Arad, factorul declanşator al investiţiei a fost dorinţa de a face bani. Plecaţi de ceva vreme la lucru în Germania, Gerhard şi Ramona visau la întoarcerea acasă, într-o bună zi... doar că nu găseau şi motivaţia suficient de puternică pentru a lua decizia. „Am venit de sărbători acasă, în iarna lui 2017, m-am ...

GĂINA ÎN SISTEM FREE RANGE a avut încă un an bun

GĂINA ÎN SISTEM FREE RANGE a avut încă un an bun Leonard Constantin Stafie Creşterea găinilor ouătoare în sistem free range - notarea cu cifra 1 a oului după sistemul de creştere - a înregistrat în ultimii ani o evoluţie notabilă a efectivelor. Sperăm ca această creştere să se menţină, pentru că acest tip de fermă se pretează foarte bine la orice program de dezvoltare a satului românesc. Pentru a vă reaminti ce înseamnă cifra după sistemul de creştere, facem o trecere scurtă în revistă a celor patru sisteme de creştere a găinilor ouătoare. Regulamentul Consilului (CEE) nr. 1907/90 (cu amendamentele ulterioare) formulează standardele de comercializare a ouălor. Cu respectarea anumitor condiţii, ouăle pot fi marcate astfel: •  numărul 3  pentru “Ouă provenite de la găini crescute în baterii” •  numărul 2  pentru “Ouă provenite de la găini crescute la sol” - creştere la sol pe aşternut permanent fără acces în padocuri •  numărul 1  pentru “Ouă pr...

Modele de cuibare pentru gaini ouatoare

  sursa: http://www.farmtek.com/