Ghid de crestere

vineri, 7 aprilie 2017

Ultima întâlnire a proiectului „Student pentru o zi la Zootehnie”

 Facultatea de Zootehnie din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” din Iași își deschide astăzi, 7 aprilie, porțile unor noi elevi, în cadrul proiectului educațional „Student pentru o zi la Zootehnie”.
 După ce săptămânile trecute, elevii Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” și ai Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” s-au transformat, pentru o zi, în studenți, a venit rândul elevilor Colegiului Economic Administrativ.
În cadrul evenimentului, invitații vor participa la lecții demonstrative, workshopuri și vizite la fermele didactice ale instituției de învățământ superior. De asemenea, elevii vor putea asista la prezentarea ofertei educaționale și vor afla ,chiar de la studenți, cum se desfășoară o zi din viața acestora.
Tematicile abordate în cadrul lecțiilor demonstrative și workshop-urilor se vor plia pe structura fiecărei specializări ale Facultății de Zootehnie Iași. Astfel, elevii incluși în program vor asista la cursuri precum Clasificarea alimentelor, Bucătăria tradițională, Albinele-pasiune și afacere, Sisteme de creștere în piscicultură sau Sisteme alternative de creștere a găinilor ouătoare şi a puilor de carne în România. 


„Am invitat elevii claselor a XII-a de la trei licee din Iași să testeze, în avans, viața de student. Pe parcursul zilei aceștia vor putea participa la cursuri specifice, vor putea vizita punctele de interes ale facultății, vor primi sfaturi de la studenții noștri și vor vedea, efectiv, cum se desfășoară o zi din viața unui student”, a declarat Leonard Stafie, fost absolvent al Facultății de Zootehnie și reprezentant al Asociației Profesionale a Crescătorilor de Păsări de Carne și Ouă din județul Iași.
Data publicarii: 07/04/2017
Trimiteți un comentariu