Ghid de crestere

joi, 6 aprilie 2017

Elevii de la Liceu de la Miroslava invata sa fie antrepenori

Competitia Innovation Day este un  eveniment educațional organizat de Junior Achievement (JA) România, unde elevii noştri au participat cu entuziasm.  

Cuvintele cheie ale zilei au fost: gândirea antreprenorială, creativitatea, abilităţile de lucru în echipă, comunicare, prezentare în public şi capacitatea de a găsi soluţii de afaceri inovatoare.
Elevii licelui Mihail kogalniceanu, Miroslava, înscriși în competiția europeană JA Compania Anului 2017 au participat la un târg de produse și servicii, în care fiecare echipă şi-a prezentat  ideea de start-up la un stand unde au putut interacționa cu clienți reali, au obținut feedback din partea lor și au inițiat primele vânzări. În plus, elevii au susținut business pitch-uri prin intermediul cărora și-au  prezentat  planurile de afaceri în fața specialiștilor din business. Pe parcursul competiţiei elevii au primit vizita Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm care a asistat la prezentarea unor proiecte de  business initiate de elevi.

Trimiteți un comentariu