Ghid de crestere

joi, 24 august 2017

Competiţie cu FIR ÎNTINS! Cine sunt CÂŞTIGĂTORII de la “Cupa Facultăţii de Zootehnie” – Iaşi?

În data de 4 iulie 2017, dis-de-dimineaţă, s-a dat startul concursului de pescuit sportiv pentru studenţii Facultăţii de Zootehnie din Iaşi – “Cupa Facultăţii de Zootehnie”, ediţia a II-a. 
Concursul, susţinut pe Lacul Bârca din localitatea Ciurbeşti, judeţul Iaşi, a lansat în competiţie studenţi de la specializările: Zootehnie, piscicultură şi acvacultură; Controlul şi expertiza produselor alimentare; Inginerie şi management în alimentaţie publică şi agroturism. A fost o întrecere interesantă unde studenţii de la Piscicultură şi-au arătat îndemânarea şi priceperea, iar studenţii de la celelalte specializări, pasiunea pentru acest sport. “Chiar dacă a plouat bine zilele trecute, acum vremea a ţinut cu noi, a fost o zi frumoasă cu soare. La concurs s-au înscris şapte echipe, fiecare având în componenţă câte doi studenţi, care se întrec pentru marele premiu. La orele 16.00 juriul a analizat capturile şi a desemnat câştigătorii concursului”, ne-a declarat Daniel Simeanu, unul din organizatorii concursului.

TREI CÂŞTIGĂTORI şi PREMIUL PENTRU CEA MAI MARE CAPTURĂ
• Locul I a revenit echipei formate din Constantin Oncel şi Dănuţ Barbu (studenţi anul III Piscicultură şi Acvacultură);
• Locul II - Mihai Zbanţ şi Cătălin Dondaş (masteranzi anul II la Nutriţia şi alimentaţia animalelor);
• Locul III - echipa formată din Bogdan-Paraschiv Ercuţă şi Petru-Alin Ungureanu (studenţi anul III la specializarea Controlul şi expertiza produselor alimentare);
• Cea mai mare captură a avut-o echipa formată din Mihai Zbanţ şi Cătălin Dondaş.
Merituoşii, precum şi ceilalţi participanţi au beneficiat de premii acordate de sponsorii acestui concurs, şi anume: Avi-Top, Kosarom, DSM, Transgigel, PFA Adrian Simeanu, Agrojob Denmark şi Asociaţia Profesională a Crescătorilor de Păsări pentru Carne şi Ouă din Judeţul Iaşi.
Parteneri media ai concursului au fost revista Ferma şi Radio România Iaşi. Ferma - partenerul media principal al concursului - a acordat câştigătorilor premiului I două abonamente pentru un an de zile la revista Ferma.
Trimiteți un comentariu