Ziua mondiala a oului

marți, 19 februarie 2013

Structuri Systembau Austria


Va prezentam oferta SYSTEMBAU Austria pentru modelul ECOLINE cu o inaltime la streasina de 4,5m si o incarcare din zapada de 1,5 kN/m2:
Viitoarea dumneavoastra structura este prelucrata integral in Austria si face parte din programul ECOLINE, care se adreseaza clientilor din Austria. De subliniat este faptul ca zincarea se executa in Austria dupa prelucrare si deci va putem asigura de excelenta calitate a acestei operatiuni. Astfel durata de viata a structurii va creste semnificativ. Structura este pregatita de montaj la producatorul austriac, deci pe santierul dumneavoastra nu mai este nevoie de gauriri suplimentare, de flexari si de suduri.Structura e formata din cadre intermediare, fara stalp pe centru, din profile zincate dubluC cu bara de rigidizare din profil dubluU zincat, in capul stalpilor, toate elementele de imbinare zincate, contravantuiri si elemente de stabilizare zincate, pane de acoperis zincate, ancorele corespunzatoare nezincate si sabloanele de pozitionare ale ancorelor. Oferta cuprinde si calculul static conf O-Norm in limba germana realizat de producatorul austriac inainte de lansarea in productie si desenele de executie in format dwg, planul de pozitionare al ancorelor.

Acoperisul din tabla trapez anticondens, zincata, vopsita in camp electrostatic, deosebit de stabila, pregatita pentru montaj in Italia, cu toate elementele de fixare vizibila cu garnitura de cauciuc incluse si inchiderea coamei. La cerere oferim acoperis din sandwich.

Peretii nu sunt continuti in oferta deoarece acestia pot fi inchisi cu usurinta de beneficiar cu zidarie de boltari, bca sau cu lemn sau cu elemente de beton. La cerere oferim inchideri din tabla zincata sau sandwich.

Lungime minima 20m iar apoi din 5m in 5m putem creste la orice lungime.Exemple de pret:

10m x 30m - structura zincata la 12.900 Euro si acoperis tabla zincata anticondens la 4.800 Euro - adica 17.700 Euro

11m x 30m - structura zincata la 14.190 Euro si acoperis tabla zincata anticondens la 5.250 Euro - adica 19.440 Euro

12m x 30m - structura zincata la 15.480 Euro si acoperis tabla zincata anticondens la 5.700 Euro - adica 21.180 Euro

13m x 30m - structura zincata la 16.770 Euro si acoperis tabla zincata anticondens la 6.150 Euro - adica 22.920 Euro

14m x 30m - structura zincata la 18.060 Euro si acoperis tabla zincata anticondens la 6.600 Euro - adica 24.660 Euro

15m x 30m - structura zincata la 19.350 Euro si acoperis tabla zincata anticondens la 7.050 Euro - adica 26.400 EuroPreturile sunt preturi EXW Austria, respectiv Italia, factura externa emisa direct de catre producatorul austriac catre beneficiar, fara TVA, preturile fiind preturi de export.Oferta noastra nu contine transportul - 1 - 1,5 TIR. Pretul transportului il vom determina in momentul in care stim data de livrare pentru a incerca sa obtinem cea mai buna cotatie.Oferta noastra nu contine fundatii, planseu, avize, autorizatii, proiect RO, pereti, asamblare.Structura ofertata este un KIT MONTAJ USOR - DIY deci poate fi asamblata cu usurinta de catre o echipa locala. La cerere putem oferta montajul complet cu echipa de montaj din Sibiu sau din Timisoara sau coordonarea montajului cu un specialist Delta Exclusiv.Termen livrare 8-10 saptamani de la plata avansului de 50%. Restul de plata se va achita inainte de incarcarea TIR in AustriaStructurile noastre de sustinere - stalpi, cadre, pane acoperis sunt cele mai ieftine de pe piata si in plus sunt realizate pentru piata din Austria la un nivel calitativ de exceptie. La table si panouri de inchidere producatorul austriac ofera doar varianta folosita in Austria, care este ceva mai scumpa la prima vedere fata de ceea ce se ofera in Romania. Dar daca luati in calcul faptul ca pretul contine intreaga inchidere croita la dimensiune si faptul ca tablele noastre sunt mai groase iar umplutura este din poliuretan, atunci suntem siguri ca veti aprecia oferta noastra drept competitiva.De asemenea oferim CORTURI INDUSTRIALE, SEMITUNELE pentru agricultura sau zootehnie, ADAPOSTURI MOBILE sau PERMANENTE pentru animale, FANARE, plase antivant si plase antigrindina. ACOPERIM CELULE BETON !!!!!Cu stima / Mit freundlichen Gruessen

ing. Alexandru Pop
Delta Exclusiv SRL - din 1992 oferim solutii rapide si eficiente pentru depozitele si halele dvs

Reprezentanta Systembau Austria - Sistem de Management al Calitatii ISO 9001/2008

www.deltaexclusiv.ro

300037 Timisoara, Romania, str. Nicolae Iorga 6A/1 Mobil: 0744-797018 Fax: 0256-281008

Email: delta.office@clicknet.ro sau deltamodular@gmail.com sau deltamodular@yahoo.com

Trimiteți un comentariu