Ghid de crestere

vineri, 11 septembrie 2015

Drept la replica catre Deleanu Sergiu- Gradinita Ioana

In articolul aparut in evenimentul regional al MoldoveiTerenurile statului, vândute abuziv la fosta graniţă austro-ungară EXCLUSIV Şmenuri cu terenuri la Moldoviţa D-ul Deleanu Sergiu declara:
Contactat telefonic, Deleanu Sergiu a infirmat de la Iaşi toate acuzaţiile. „E sărit de pe fix. Are senzaţia că eu o susţin pe proprietăreasă, dar de fapt a intrat în mod abuziv pe terenul ei. Casa mea am pus-o gaj pentru un împrumut, dar nu am nici o treabă cu casa lui. Mai mult, la Argel am o casă de vacanţă, nu o grădiniţă, dar dacă aş vrea să îmi fac o grădiniţă într-un sat, nu ştiu unde ar fi problema. Eu nu am nici o treabă cu procesele lor, ci doar figurez în procesul de grăniţuire pentru că sunt vecin, acolo. Nu ştiu dacă lui i-o fi vândut din terenul statului, dar la mine, terenul pe care l-am cumpărat este ok din punct de vedere legal”, ne-a declarat Sergiu Deleanu.
Faptul ca nu are nici o gradinita la Argel citam:
Extracuricular Gradinita Ioana ofera si alte servicii la cererea parintilor, la acestea putand participa si doritori externi. Aceste optionale suplimentare sunt organizate la Sediul din Bucium in fiecare Sambata, intre orele 09.30 - 13.30. Paleta aceasta de servicii poate fi largita in functie de dorintele parintilor. Sugestiile dumneavoastra sunt oricand binevenite!
Cabana turistica - Argel
In plus, pentru clientii sai, Gradinita Ioana poate organiza tabere de vara cu aproximativ 12 - 14 copii per serie.
In perioada 1995 - 1998 societatea noastra a realizat o constructie tip cabana montana in satul Argel, comuna Moldovita, judetul Suceava. Cabana ofera conditii hoteliere deosebite fiind amlasata intr-o zona de maxim interes turistic.


citam sursa:
http://www.4learning.ro/materii-de-studiu/gradinita-ioana-bucium--198.html

unde se gasesc documentele pe sit-ul lor

Acum eu stau si ma intreb cine este sarit de pe fix?

Niciun comentariu: