Treceți la conținutul principal

Hale modulare


HALE CLASICE IMPORT AUSTRIA: sisteme zincate la cald, ECOLINE, cu latimi intre 10m si 15m. Productia este integrala in Austria, contract direct cu producatorul austriac si factura externa direct pe beneficiar.


HALE MODULARE - CORTURI INDUSTRIALE DE MARI DIMENSIUNI CEHIA: - latimi de 10m, 15m, 20m, 25m fara stalp central. Inaltimi pana la 12m. Montaj fara fundatii. Solutii pentru depozite industriale, depozite agricole, structuri zootehnice sau fanare. Contract direct cu producatorul ceh - factura externa si contract direct cu firma de asamblare din Romania.

CORTURI INDUSTRIALE - MODULE SEMITUNEL DEPOZIT RAPID: 10m LATIME CU INALTIME LA COAMA DE 4,8m - productie Timisoara, asamblare rapida fara fundatii speciale!!!!



MODULE MOBILE AGROZOOTEHNICE si/sau FANAR: PRODUCTIE LA TIMISOARA cu latimi de 10m. Solutia de baza din otel zincat, acoperis polyplan special Austria, Belgia, izolat sau neizolat, cu optiuni specifice pe categorii de animale: OI - VITEI - VACI - PORCI - PASARI etc. Asamblare ultrarapida FARA FUNDATII SPECIALE pe pamant, piatra, beton sau asfalt. EXISTA SI VARIANTA GRAJDULUI MOBIL !!!!

ACOPERIM CELULE BETON. PRODUCTIE LA TIMISOARA si ECHIPA DE MONTAJ. Daca ne transmiteti dimensiunea dorita, va vom trimite o calculatie concreta si imagini de structuri realizate.

NOU: Tunele izolate pentru ciuperci: latimi de la 3m la 10m.

Plasa antivant GERMANIA la rola 60m sau solutii fixe de plasa antivant pt zootehnie.

Plasa antigrindina AUSTRIA - livrare la rola. La cerere oferim si clapete de prindere.



Cu stima / Mit freundlichen Gruessen / Kind regards

Dipl. Ing. Alexandru Pop



Delta Exclusiv SRL - din 1992 oferim solutii rapide si eficiente pentru depozitele si halele dvs

Reprezentanta Systembau Austria, Polak Cehia, Boeck Germania - Sistem de Management al Calitatii ISO 9001/2008

www.deltaexclusiv.ro

300037 Timisoara, Romania, str. Nicolae Iorga 6A/1 Mobil: 0744-797018 sau 0735-392230 sau 0766-141366

Fax: 0256 - 281008 Email: delta.office@clicknet.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere Leonard STAFIE, Nicoleta DRAGOMIR Cu ce începe ferma de hobby şi când apare afacerea? Când începem să vorbim despre eficienţă şi cum trebuie să ne investim banii pentru a-i putea amortiza economic? Vă oferim spre exemplificare povestea unei familii nădlăcane şi ferma lor cu găini ouătoare: de la prima găină şi primul ou, la sfaturile tehnologice care le vor transforma pasiunea în afacere. Ce-a fost înainte: OUL sau GĂINA?  Eficienţa economică a unei ferme de găini ouătoare ar răspunde că  preţul oului pe piaţă  şi, bineînţeles,  costul de producţie al oului în fermă . În cazul familiei Kukucska din Nădlac, judeţul Arad, factorul declanşator al investiţiei a fost dorinţa de a face bani. Plecaţi de ceva vreme la lucru în Germania, Gerhard şi Ramona visau la întoarcerea acasă, într-o bună zi... doar că nu găseau şi motivaţia suficient de puternică pentru a lua decizia. „Am venit de sărbători acasă, în iarna lui 2017, m-am dus la tata, mi s-a

“Expoziţia Regională de Bubaline” va avea loc în data de 21 mai 2009, în localitatea Românaşi, judeţul Sălaj.

SC Global Distribution Group SRL, organizatorul manifestării împreună cu partenerii: Asociaţia Crescătorilor de bovine din Sălaj şi Asociaţia Crescătorilor de bivoli din Transilvania au anunţat următorul program al expoziţiei: - 10.00 - 10.30 Deschidere eveniment; - Prezentare standuri; - 10.30 – 12.30 Bonitarea si premierea animalelor; - 12.30 - 14.30 Simpozion - Actualitate si perspective in cresterea bubalinelor in Romania; - Lansarea pliantului: “Calendarul reproductiei la bubaline”; Participă crescători de bivoli din judeţele: Sălaj, Bistriţa Năsăud, Cluj şi Maramureş; Evenimentul este organizat in cadrul proiectului: “Implementarea sistemului de exploatare de tip Euro-ferma pentru lapte si carne la specia bubaline - modernizarea sistemelor de crestere, nutritie si reproductie, obtinerea si promovarea produselor traditionale si de nisa din lapte si carne de bubaline ”, cofinanţat de Banca Mondiala si MADR.

Modele de cuibare pentru gaini ouatoare

  sursa: http://www.farmtek.com/