Ghid de crestere

vineri, 23 noiembrie 2012

Modul 10x12 combi depozit si Zootehnie


Structurile Produse la Timișoara statusul de ceva vreme Solutii de ingrijire s-au cristalizat în Timpul colaborarii cu Partenerii Nostri DIN Austria si Cehia. Bazandu-ne PE sistemul de otel zincat STRUCTURI DIN, acoperite cu polyplan special, importul, neizolat, cu Sau fara Banda Luminoasa Centrala, am finalizat Solutia constructiva a unui astfel de DEPOZ -l si adapost mobil COMBINAT. Este a faptului ca datorita Mobil Nu necesita Fundatii - SE pozitioneaza PE planseul de beton Sau PE Centura de beton existenta. Sau bineinteles PE pahare de beton situatie in ingrijirea acestea trebuiesc pozitionate la o distanta axiala Intre elemente de 2,00 m.. El ESTE Demontabil. Variantele cu KIT-ul de construcții de ancorare - SE pot pozitiona Afara, PE Suprafete plan si stabil de pamant. Un Avantaj PE grijă fermierii il apreciaza.


structura ESTE DIN profilul de Baza vopsite si Tevi de otel zincat. Polyplanul ESTE DIN import Austria Belgia Sau, de culoare verde de măsline Sau gri cu banda Luminoasa centrala. Fronturile deschise statusul de ceva vreme si pot fi Inchise cu lemn Sau tabla de catre beneficiar - Noi atasam la fronturi urechile de prindere. Bineinteles ca ofertam si noi fronturile separat. În Strainatate SE folosesc mult variantele deschise. Asiguram la cerere suportii de prindere un UNEI Platforme superioare PE îngrijire SA SE poata depozita fanul. Platforma SE realizeaza de catre beneficiari. Astfel SE poate combinație fanarul cu adapostul de oi, solutie folosita mult în Austria.

Varianta de Baza 10m x 1 2 m for structura de otel, zincata + prelata neizolata semitunel fara fronturi cu laterale Jos deschise adica 3. 5 00 euro + TVA

Inclusi v Sistem prindere nelivrat față, în Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at pret si Sistem prindere nelivrata fan platforma în Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at pret .Pretul ESTE UN pret de productie la Timișoara, si Nu Contine Proiect, avize si autorizatii, planseu / Centura, transportul Sau asamblare.

Transportul Timisoara - Ajutor de iciar SE fata cu firme de transport de tablo cotatia SE obtine à la date respectiva . În pri ncipiu Nu statusul de ceva vreme Sume mari . cost suplimentar for manopera de asamblare executata de catre noi - SE determinare în functie de locatie si de date executiei Dar asamblarea poate fi facuta de beneficiari PE Baza instructiunilor noastre .Cu stima / Mit freundlichen Gruessen

ING. Alexandru PopDelta Exclusiv SRL - DIN 1992 oferim Solutii rapide si eficiente for depozitele si halele DVS

Reprezentanta SYSTEMBAU Austria, Cehia Polak, Boeck Germania - Sistem de Management al Calitatii ISO 9001/2008

www.deltaexclusiv.ro

300037 Timișoara, România, Str. Nicolae Iorga 6A / 1 Mobil: 0744-797018 Fax: 0256-281008

E-mail: @ clicknet.ro delta.office Sau deltamodular@gmail.com Sau deltamodular@yahoo.com
Posted by Picasa
Trimiteți un comentariu