Treceți la conținutul principal

Primul Automat de ouă

 

Suntem un grup de tineri antreprenori din Timisoara și, deoarece credem ca agricultura trebuie să fie motorul principal al revigorării economice românești, am demarat și am dezvoltat proiecte de integrare a unor puncte de vânzare automatizate, care să ajute producătorul român să se adreseze direct consumatorilor finali . Credem ca fermierii trebuiesc susținuți prin toate mijloacele să-și vândă produsele la un preț corect.
Încă din anul 2009 am început să dobândim o vastă experiență în administrarea și mai apoi producția de automate de vânzare lapte cunoscute sub numele Joiana, și observând aceleași problemele de desfacere a producției și în domeniul avicol, era timpul ca un alt aliment de bază să urmeze aceeași poveste de succes.

Astfel a luat naștere proiectul VendMach care s-a ocupat de pregătirea și lansarea în România a primului Automat de vânzare ouă, rezultat al unui efort susținut de cercetare și testare. Ideea care ne-a animat este că nivelul tehnologic actual permite vânzarea prin distribuitoare automate en-detail direct către consumatori, a majorității tipurilor de produse obținute în prezent în ferme.

Primul Automat de ouă produs în serie este rezultatul abordării profesionale a unei idei unice. Frumusețea proiectului - care a implicat timp de doi ani echipe de ingineri din țară și străinătate - derivă tocmai din gradul de dificultate tehnică. La noul OvOMach600®, curba de temperatură este păstrată constantă indiferent de numărul de cofraje livrate către clienți. Orice risc de fisurare a cojii a fost eliminat iar sistemele de plată adaptate pentru bancnotele românești pe suport de plastic au fost alese special pentru a garanta zero erori de citire și nici un blocaj.

Automatul de ouă OvOMach600® este proiectat special pentru a oferi servicii maxime clienților și plăcerea unei utilizări simple. Este facil de aprovizionat și ușor de gestionat logistic de către proprietar. Ouăle își găsesc desfacere constantă direct către populație, iar rezultatul financiar este încasat zilnic de către producător la un preț corect cu care poate să se dezvolte independent.
Sonia Negoescu
Manging Partner
Vendmach Consulting SRL
Posted by Picasa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere Leonard STAFIE, Nicoleta DRAGOMIR Cu ce începe ferma de hobby şi când apare afacerea? Când începem să vorbim despre eficienţă şi cum trebuie să ne investim banii pentru a-i putea amortiza economic? Vă oferim spre exemplificare povestea unei familii nădlăcane şi ferma lor cu găini ouătoare: de la prima găină şi primul ou, la sfaturile tehnologice care le vor transforma pasiunea în afacere. Ce-a fost înainte: OUL sau GĂINA?  Eficienţa economică a unei ferme de găini ouătoare ar răspunde că  preţul oului pe piaţă  şi, bineînţeles,  costul de producţie al oului în fermă . În cazul familiei Kukucska din Nădlac, judeţul Arad, factorul declanşator al investiţiei a fost dorinţa de a face bani. Plecaţi de ceva vreme la lucru în Germania, Gerhard şi Ramona visau la întoarcerea acasă, într-o bună zi... doar că nu găseau şi motivaţia suficient de puternică pentru a lua decizia. „Am venit de sărbători acasă, în iarna lui 2017, m-am dus la tata, mi s-a

GĂINA ÎN SISTEM FREE RANGE a avut încă un an bun

GĂINA ÎN SISTEM FREE RANGE a avut încă un an bun Leonard Constantin Stafie Creşterea găinilor ouătoare în sistem free range - notarea cu cifra 1 a oului după sistemul de creştere - a înregistrat în ultimii ani o evoluţie notabilă a efectivelor. Sperăm ca această creştere să se menţină, pentru că acest tip de fermă se pretează foarte bine la orice program de dezvoltare a satului românesc. Pentru a vă reaminti ce înseamnă cifra după sistemul de creştere, facem o trecere scurtă în revistă a celor patru sisteme de creştere a găinilor ouătoare. Regulamentul Consilului (CEE) nr. 1907/90 (cu amendamentele ulterioare) formulează standardele de comercializare a ouălor. Cu respectarea anumitor condiţii, ouăle pot fi marcate astfel: •  numărul 3  pentru “Ouă provenite de la găini crescute în baterii” •  numărul 2  pentru “Ouă provenite de la găini crescute la sol” - creştere la sol pe aşternut permanent fără acces în padocuri •  numărul 1  pentru “Ouă provenite de la găini crescute

Modele de cuibare pentru gaini ouatoare

  sursa: http://www.farmtek.com/