Treceți la conținutul principal

Agro FM – Viaţa e frumoasă





Agro FM – Viaţa e frumoasă


Ai auzit ultima veste? Agricultura e cool :) Dacă vrei să te convingi, ascultă Agro FM – radio-ul care îl pune pe "cool" în "agricultură".


Agro FM ţi-o spune drept în faţă: viaţa e frumoasă! E cool să dai la coasă în aer liber, e foarte tare să mănânci pită cu slană pe iarbă, la umbra prunilor şi e mega-fiţă să te plimbi cu ultimul model de tractor pe uliţă. Nu mai asculta ce spun alţii, sunt doar invidioşi că nu au ce ai tu: aer curat, libertate, păduri şi luxul de mânca merele direct din măr, dacă aşa îţi cade bine!


Tu asculţi muzică populară şi îţi place - ascult-o aici, la Agro FM, avem de toate, pentru toate gusturile. Vrei să ştii ce sămânţă merge mai bine pentru pământul din spatele casei tale, ca să ai roşii faine? La noi afli asta. Mândruţa ta nu mai ştie cum să facă să îi crească părul frumos? Floare la ureche: avem toate ponturile băbeşti de când lumea, transmise prin viu grai din generaţie în generaţie, aşa cum îi stă bine literaturii de specialitate la români. Poate vrei să pui de o fermă, cu nişte bani europeni? Consultanţii noştri îţi arată cum să desluşeşti hăţişurile administrative ca să faci un proiect. Ai nevoie de canalizare, ca să aduci casa bunicilor în secolul tehnologiei? Stai pe Agro FM şi noi îţi spunem tot ce trebuie să ştii.


Agro FM nu îţi dă lecţii, ci te provoacă să încerci lucruri şi soluţii noi, croite pentru stilul tău de viaţă la ţară. De fapt, Agro FM eşti tu. Noi doar te însoţim peste tot: acasă, la masa în familie, cu mămăliga tăiată cu aţa; în grădină, să săpăm usturoiul cu tine; la câmp, să te ajutăm să culegi recolta; la căminul cultural, să petrecem toamna, când s-au umplut cămările şi încep sărbătorile :)


La Agro FM, nu contează că ai 25 sau 60 de ani. Muzică este pentru toate vârstele, iar la vorbit nu ne-ntrece nimeni, ţinem bine la sfat (şi nici la joc nu stăm rău!).


Mai ai nevoie de motive să vii pe Agro FM? Mai avem destule în tolbă: ştim să râdem cu tine, când asta îţi pică bine, dar ştim şi să te ducem în lumea largă - dacă tot ţi-ai pus internet, intră pe www.agrofm.ro, cel mai cool site de agricultura. În scurt timp, aici mutăm oraşul înapoi la sat!


Caută-ne deocamdată în Sebiş şi Moldova Nouă – ori pe internet, la www.agrofm.ro şi fii şi tu "cool" în agricultură, cu Agro FM!

Agro FM – Viaţa e frumoasă


Agro Fm este cel mai nou post de radio din România. Ne puteţi găsi live pe website-ul: www.agrofm.ro. Noutăţile vin şi prin Facebook - pagina noastră vă aşteaptă sub numele "Agro FM - Viaţa E Frumoasă".



Vorbim despre lucruri frumoase şi avem muzică pe sufletul tuturor, de la mic la mare: folclor tradiţional, cântece vechi, de dor şi drag, dar şi etno dance, muzică de joc şi petrecere.

Site-ul www.agrofm.ro este amicul tău cel mai bun, pentru că aici vei găsi mereu informaţii de actualitate despre programele dedicate dezvoltării mediului rural, fonduri europene, norme legislative nationale care au efect asupra agriculturii şi zootehniei, majorări de taxe sau preţuri, noutăţi din sfera soluţiilor ecologice pentru cultivarea pământului şi creşterea animalelor.


La Agro FM, mâncăm sănătos! Bucatele sunt româneşti tradiţionale, pentru că încurajăm agricultura ecologică, ne plac specialităţile după reţete vechi, de nu mai ştie nimeni de unde şi cum s-au născut. Aşa sprijinim continuarea tradiţiei agricole în România.



Este şi frumos, şi sănătos! Vorbim, desigur, de umor :) Nu se poate Agro FM fără spiritul românesc hâtru şi pus pe şotii! Haideţi pe www.agrofm.ro sau ascultaţi-ne pe frecvenţele din Sebiş – 92.1 FM Judeţul Arad şi Moldova Nouă 106,6 FM Judeţul Caraş Severin.
Vă veţi amuza alături de noi de câte-n lună şi în stele... Viaţa e frumoasă când zâmbeşti ;)



Agro FM înseamnă bucurie: bucuria de a trăi, de a savura clipe de încântare, bucuria de a cunoaşte natura şi a putea fi în mijlocul ei, bucuria de a asculta o melodie dragă, bucuria de a sălta în ritm de joc alături de prieteni, bucuria de a avea cât mai mulţi prieteni, reuniţi în comunitatea Agro FM.



Energiile alternative pot schimba faţa României. Dacă asculţi Agro FM, vei afla ce tip de tehnologii poţi alege - solară, eoliană etc., dar şi cum poţi să îţi administrezi singur fluxul de energie, cum poţi beneficia de fonduri pentru a trece la astfel de energii alternative şi cum acestea îţi îmbunătăţesc viaţa.



"Parcă bunica avea o vorbă pentru răceală, era ceva legat de usturoi sau ceapă sau ..." - ai vrea câteodată să îţi aminteşti toate sfaturile şi leacurile pe care bunica le ştia şi ţi le strecura la ureche ori de câte ori aveai o problemă? Agro FM este vocea bunicii: scoatem la iveală toată înţelepciunea veche, din popor, care simţi că îţi lipseşte, uneori. Reînvăţăm folosinţele fiecărui lucru din natură, pentru că natura din jurul nostru ne oferă de toate, trebuie doar să ştim ce să alegem şi cum să luăm :)



Agro FM este o comunitate în care se regăsesc toţi cei care iubesc natura şi ştiu că - Viaţă e frumoasă şi merită trăită din plin!



Ştirile Agro FM îţi spun tot ce ai nevoie să ştii!

Citeşte ştirile din agricultură, ca să afli de unde iei cele mai bune seminţe şi ce tip de îngrăşământ merge pentru terenul tău.

Află, de la ştirile din apicultură, cum să îţi ajuţi albinele să facă miere sănătoasă şi unde cresc florile care le plac lor.

Ştirile din avicultură îţi aduc informaţii despre cum să nu ai găina stresată şi să facă oul mare şi gustos.

Nu rata ştirile din ecologie, care te ţin la curent cu cele mai proaspete noutăţi despre surse alternative de energie şi energii regenerabile.

Dacă ai întrebări despre cum poţi accesa fonduri europene, la ştirile despre finanţare UE trebuie să apelezi cu toată încrederea, pentru că ele îşi spun de-a-fir-a-păr unde să depui dosare şi ce să conţină acestea.

Ştirile din horticultură te ajută să ai toamna mere frumoase şi pomii tăi să fie cei mai mândri din zonă.

Când ai nevoie de ajutor la pescărie, caută ştirile din piscicultură: peştii tăi vor fi mai fericiţi cu sfaturile noastre.

Pentru că îţi place să ai grijă de natura din jurul tău şi pentru că iubeşti pădurea, avem pentru tine ştiri din silvicultură, ca să ştii cum să îţi copacii curaţi şi cum să faci turismul agrar cât mai interesant pentru vizitatori.

Nu puteam lăsa deoparte ştirile din viticultură, pentru că ştim cât e de important vinul bun la masa de familie, aşa că te aşteptăm aici cu tot ce ai nevoie pentru via ta.

Treci musai prin ştirile din zootehnie, aici îţi spunem tot ce trebuie să ştii pentru ca văcuţele tale să fie mereu sănătoase şi fericite, iar laptele lor gras şi săţios.



Publicitate – Anunturi - Reclame:

A şi nu uita : Cine contează in agricultură are reclamă la AGRO FM. Pentru asta ai adresa de mail: publicitate@agrofm.ro sau la telefon 004 0729 356 428



Ne găsiţi pe :
www.agrofm.com | www.agrofm.ro | www.facebook.com/agrofm | www.twitter.com/agrofm |


Agro FM este marcă înregistrată a companiei SC Brand Emotion SRL, specializată în audio branding şi comunicare de brand, publicitate, radio imaging, campanii de promovare şi radio marketing.

SC Brand Emotion SRL , Bucuresti , Sector 1, Alexandru Serbanescu 33-35, Bloc 20E, Et.1, Ap. 25
Telefon : 004 0729 356 428 , Email: contact@agrofm.ro


www.agrofm.ro | www.facebook.com/agrofm | www.twitter.com/agrofm

Sebiş – 92.1 FM Judeţul Arad | Moldova Nouă - 106,6 FM Judeţul Caraş Severin

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere Leonard STAFIE, Nicoleta DRAGOMIR Cu ce începe ferma de hobby şi când apare afacerea? Când începem să vorbim despre eficienţă şi cum trebuie să ne investim banii pentru a-i putea amortiza economic? Vă oferim spre exemplificare povestea unei familii nădlăcane şi ferma lor cu găini ouătoare: de la prima găină şi primul ou, la sfaturile tehnologice care le vor transforma pasiunea în afacere. Ce-a fost înainte: OUL sau GĂINA?  Eficienţa economică a unei ferme de găini ouătoare ar răspunde că  preţul oului pe piaţă  şi, bineînţeles,  costul de producţie al oului în fermă . În cazul familiei Kukucska din Nădlac, judeţul Arad, factorul declanşator al investiţiei a fost dorinţa de a face bani. Plecaţi de ceva vreme la lucru în Germania, Gerhard şi Ramona visau la întoarcerea acasă, într-o bună zi... doar că nu găseau şi motivaţia suficient de puternică pentru a lua decizia. „Am venit de sărbători acasă, în iarna lui 2017, m-am dus la tata, mi s-a

“Expoziţia Regională de Bubaline” va avea loc în data de 21 mai 2009, în localitatea Românaşi, judeţul Sălaj.

SC Global Distribution Group SRL, organizatorul manifestării împreună cu partenerii: Asociaţia Crescătorilor de bovine din Sălaj şi Asociaţia Crescătorilor de bivoli din Transilvania au anunţat următorul program al expoziţiei: - 10.00 - 10.30 Deschidere eveniment; - Prezentare standuri; - 10.30 – 12.30 Bonitarea si premierea animalelor; - 12.30 - 14.30 Simpozion - Actualitate si perspective in cresterea bubalinelor in Romania; - Lansarea pliantului: “Calendarul reproductiei la bubaline”; Participă crescători de bivoli din judeţele: Sălaj, Bistriţa Năsăud, Cluj şi Maramureş; Evenimentul este organizat in cadrul proiectului: “Implementarea sistemului de exploatare de tip Euro-ferma pentru lapte si carne la specia bubaline - modernizarea sistemelor de crestere, nutritie si reproductie, obtinerea si promovarea produselor traditionale si de nisa din lapte si carne de bubaline ”, cofinanţat de Banca Mondiala si MADR.

Modele de cuibare pentru gaini ouatoare

  sursa: http://www.farmtek.com/