Treceți la conținutul principal

Târg de produse ecologice şi tradiţionale Iaşi, Parcul Bisericii Toma Cozma, 10-12 septembrie 2010

Târg de produse ecologice şi tradiţionale

Iaşi, Parcul Bisericii Toma Cozma, 10-12 septembrie 2010

 

 

În perioada 10-12 septembrie 2010, Bioma Agro Ecology Co a organizat la Parohia Toma Cozma din Iaşi, ECOagrIS - Târg de produse ecologice şi tradiţionale. Având ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și ecologic, acest eveniment, organizat în parteneriat cu Primăria Iaşi, s-a bucurat de un foarte mare succes, facilitând întâlnirea dintre publicul larg foarte interesat cu principalii producători, procesatori și furnizori de servicii din domeniile aferente, veniți din 10 judeţe din toate zonele țării. Încă din prima zi, mii de vizitatori au luat cu asalt standurile expoziţionale, achiziţionând produse ecologice de calitate şi dorind să afle cât mai multe informaţii privind alimentaţia sănătoasă şi echilibrată.

            Deschiderea oficială a expoziţiei a fost precedată de un solemn moment de rugăciune oficiat de PC Părinte Benone Dascălu - consilier al Sectorului agricol şi silvic al Arhiepiscopiei Iaşilor, prezent la eveniment ca delegat din partea Înalt Preasfinţitului Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei—, PC Părinte Aurel Mărgineanu şi PC Părinte Mihai Mărgineanu.

            La deschiderea oficială, au fost prezente numeroase personalități ieșene, oficialităţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, specialiști în domeniu, precum şi un grup de vizitatori din Franţa, împreună cu primarul comunei Prisacani, domnul ing. Constantin Chirilă. 

Persoană de contact: Vasilica Onofrei, Consilier PR&Marketing

Tel: 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote)

E-mail: bioma.ecology@gmail.com

12 septembrie 2010

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere Leonard STAFIE, Nicoleta DRAGOMIR Cu ce începe ferma de hobby şi când apare afacerea? Când începem să vorbim despre eficienţă şi cum trebuie să ne investim banii pentru a-i putea amortiza economic? Vă oferim spre exemplificare povestea unei familii nădlăcane şi ferma lor cu găini ouătoare: de la prima găină şi primul ou, la sfaturile tehnologice care le vor transforma pasiunea în afacere. Ce-a fost înainte: OUL sau GĂINA?  Eficienţa economică a unei ferme de găini ouătoare ar răspunde că  preţul oului pe piaţă  şi, bineînţeles,  costul de producţie al oului în fermă . În cazul familiei Kukucska din Nădlac, judeţul Arad, factorul declanşator al investiţiei a fost dorinţa de a face bani. Plecaţi de ceva vreme la lucru în Germania, Gerhard şi Ramona visau la întoarcerea acasă, într-o bună zi... doar că nu găseau şi motivaţia suficient de puternică pentru a lua decizia. „Am venit de sărbători acasă, în iarna lui 2017, m-am dus la tata, mi s-a

“Expoziţia Regională de Bubaline” va avea loc în data de 21 mai 2009, în localitatea Românaşi, judeţul Sălaj.

SC Global Distribution Group SRL, organizatorul manifestării împreună cu partenerii: Asociaţia Crescătorilor de bovine din Sălaj şi Asociaţia Crescătorilor de bivoli din Transilvania au anunţat următorul program al expoziţiei: - 10.00 - 10.30 Deschidere eveniment; - Prezentare standuri; - 10.30 – 12.30 Bonitarea si premierea animalelor; - 12.30 - 14.30 Simpozion - Actualitate si perspective in cresterea bubalinelor in Romania; - Lansarea pliantului: “Calendarul reproductiei la bubaline”; Participă crescători de bivoli din judeţele: Sălaj, Bistriţa Năsăud, Cluj şi Maramureş; Evenimentul este organizat in cadrul proiectului: “Implementarea sistemului de exploatare de tip Euro-ferma pentru lapte si carne la specia bubaline - modernizarea sistemelor de crestere, nutritie si reproductie, obtinerea si promovarea produselor traditionale si de nisa din lapte si carne de bubaline ”, cofinanţat de Banca Mondiala si MADR.

Modele de cuibare pentru gaini ouatoare

  sursa: http://www.farmtek.com/