Ghid de crestere

luni, 13 septembrie 2010

Târg de produse ecologice şi tradiţionale Iaşi, Parcul Bisericii Toma Cozma, 10-12 septembrie 2010

Târg de produse ecologice şi tradiţionale

Iaşi, Parcul Bisericii Toma Cozma, 10-12 septembrie 2010

 

 

În perioada 10-12 septembrie 2010, Bioma Agro Ecology Co a organizat la Parohia Toma Cozma din Iaşi, ECOagrIS - Târg de produse ecologice şi tradiţionale. Având ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și ecologic, acest eveniment, organizat în parteneriat cu Primăria Iaşi, s-a bucurat de un foarte mare succes, facilitând întâlnirea dintre publicul larg foarte interesat cu principalii producători, procesatori și furnizori de servicii din domeniile aferente, veniți din 10 judeţe din toate zonele țării. Încă din prima zi, mii de vizitatori au luat cu asalt standurile expoziţionale, achiziţionând produse ecologice de calitate şi dorind să afle cât mai multe informaţii privind alimentaţia sănătoasă şi echilibrată.

            Deschiderea oficială a expoziţiei a fost precedată de un solemn moment de rugăciune oficiat de PC Părinte Benone Dascălu - consilier al Sectorului agricol şi silvic al Arhiepiscopiei Iaşilor, prezent la eveniment ca delegat din partea Înalt Preasfinţitului Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei—, PC Părinte Aurel Mărgineanu şi PC Părinte Mihai Mărgineanu.

            La deschiderea oficială, au fost prezente numeroase personalități ieșene, oficialităţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, specialiști în domeniu, precum şi un grup de vizitatori din Franţa, împreună cu primarul comunei Prisacani, domnul ing. Constantin Chirilă. 

Persoană de contact: Vasilica Onofrei, Consilier PR&Marketing

Tel: 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote)

E-mail: bioma.ecology@gmail.com

12 septembrie 2010

 

Trimiteți un comentariu