Treceți la conținutul principal

Targ national de agricultura si industrie agroalimentara





Targ national de agricultura si industrie agroalimentara

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu Shopping City Suceava, organizeaza a VIII-a editie a targului national de agricultura si industrie alimentara

AGRO EXPO BUCOVINA 2010
19 - 21 martie 2010





Formulare de inscriere

Invitatie Adeziune Contract Anexa1 Servicii Suplimentare Regulament de participare


Tematica

- masini, utilaje si tehnologii pentru industria alimentara

- aparatura de laborator

- produse alimentare

- miere si produse apicole

- arome, esente, coloranti si aditivi pentru industria alimentara

- legume si fructe

- conserve

- echipamente de protectie pentru industria alimentara

- igienizare, detergenti, dezinfectanti pentru industria alimentara

- instalatii frigorifice

- producatori agricoli

- unitati de cercetare

- masini, utilaje si unelte agricole

- anvelope si piese de schimb pentru tractoare si utilaje agricole

- seminte si material saditor

- ingrasaminte si pesticide

- tehnologii, si echipamente pentru irigatii

- animale de rasa si pasari

- tehnologii de cresterea animalelor

- tehnologii si metode de imbunatatire a raselor

- masini si echipamente pentru abatorizare

- furaje, nutreturi, concentrate, aditivi, premixuri

- metode de hranire, sisteme de distributie a hranei

- instrumente, tratamente si medicamente de uz veterinar, dezinfectanti

- echipamente de incalzire si aer conditionat

- silozuri, uscatoare si mijloace de transport a cerealelor

- tehnologii de reproducere si crestere artificiala a pestelui

- tehnologii de pescuit

- flori si plante de apartament, pentru gradini, parcuri si sere

- mobilier si accesorii pentru gradini si terase

- echipamente si unelte pentru gradinarit

- altele


Programul Expozitiei

Program de vizitare al expozitiei:

Zilnic intre orele 10.00-19.00


Echipa de organizare

Echipa de organizare:

- Gabriel Lucian Grigoriu – Director General Adjunct - tel. 0740 354 737, grigoriu@ccisv.ro ;
- Catalin Maniliuc - Sef Proiect - tel. 0742 108 140, catalin.maniliuc@ccisv.ro;
- Lucian Moscaliuc - Organizator - tel. 0741 221 495, http://us.mc345.mail.yahoo.com/mc/compose?to=lucian@ccisv.ro;
- Bogdan Ciornei – Organizator - tel: 0743 122 361, http://us.mc345.mail.yahoo.com/mc/compose?to=bogdan.ciornei@ccisv.ro.


Ati primit acest e-mail deoarece adresa dumneavoastra este in baza de date a CCI Suceava. Adresa dumneavoastra se afla in baza de date din unul dintre motivele: a fost gasita pe un site public, a fost gasita in cataloage sau alte publicatii, a fost gasita in baze de date la care ati subscris, ati participat la unul dintre evenimentele organizate de noi, sunteti abonat la newsletterele noastre, sunteti client, furnizor sau partener al CCI Suceava.

In cazul in care doriti sa nu mai primiti mesaje de la http://www.ccisv.ro/ va rugam trimiteti un e-mail la adresa http://us.mc345.mail.yahoo.com/mc/compose?to=lucian@ccisv.ro cu titlul "refuz" si in care sa indicati adresa de e-mail pe care doriti sa o scoatem din listele noastre.

Acest mesaj nu constituie spam intrucat a fost trimis catre o adresa gasita in cataloage sau site-uri publice. De asemenea sunt mentionate instructiuni de dezabonare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere

FERMA DE GĂINI OUĂTOARE, de la hobby la afacere Leonard STAFIE, Nicoleta DRAGOMIR Cu ce începe ferma de hobby şi când apare afacerea? Când începem să vorbim despre eficienţă şi cum trebuie să ne investim banii pentru a-i putea amortiza economic? Vă oferim spre exemplificare povestea unei familii nădlăcane şi ferma lor cu găini ouătoare: de la prima găină şi primul ou, la sfaturile tehnologice care le vor transforma pasiunea în afacere. Ce-a fost înainte: OUL sau GĂINA?  Eficienţa economică a unei ferme de găini ouătoare ar răspunde că  preţul oului pe piaţă  şi, bineînţeles,  costul de producţie al oului în fermă . În cazul familiei Kukucska din Nădlac, judeţul Arad, factorul declanşator al investiţiei a fost dorinţa de a face bani. Plecaţi de ceva vreme la lucru în Germania, Gerhard şi Ramona visau la întoarcerea acasă, într-o bună zi... doar că nu găseau şi motivaţia suficient de puternică pentru a lua decizia. „Am venit de sărbători acasă, în iarna lui 2017, m-am dus la tata, mi s-a

“Expoziţia Regională de Bubaline” va avea loc în data de 21 mai 2009, în localitatea Românaşi, judeţul Sălaj.

SC Global Distribution Group SRL, organizatorul manifestării împreună cu partenerii: Asociaţia Crescătorilor de bovine din Sălaj şi Asociaţia Crescătorilor de bivoli din Transilvania au anunţat următorul program al expoziţiei: - 10.00 - 10.30 Deschidere eveniment; - Prezentare standuri; - 10.30 – 12.30 Bonitarea si premierea animalelor; - 12.30 - 14.30 Simpozion - Actualitate si perspective in cresterea bubalinelor in Romania; - Lansarea pliantului: “Calendarul reproductiei la bubaline”; Participă crescători de bivoli din judeţele: Sălaj, Bistriţa Năsăud, Cluj şi Maramureş; Evenimentul este organizat in cadrul proiectului: “Implementarea sistemului de exploatare de tip Euro-ferma pentru lapte si carne la specia bubaline - modernizarea sistemelor de crestere, nutritie si reproductie, obtinerea si promovarea produselor traditionale si de nisa din lapte si carne de bubaline ”, cofinanţat de Banca Mondiala si MADR.

GĂINA ÎN SISTEM FREE RANGE a avut încă un an bun

GĂINA ÎN SISTEM FREE RANGE a avut încă un an bun Leonard Constantin Stafie Creşterea găinilor ouătoare în sistem free range - notarea cu cifra 1 a oului după sistemul de creştere - a înregistrat în ultimii ani o evoluţie notabilă a efectivelor. Sperăm ca această creştere să se menţină, pentru că acest tip de fermă se pretează foarte bine la orice program de dezvoltare a satului românesc. Pentru a vă reaminti ce înseamnă cifra după sistemul de creştere, facem o trecere scurtă în revistă a celor patru sisteme de creştere a găinilor ouătoare. Regulamentul Consilului (CEE) nr. 1907/90 (cu amendamentele ulterioare) formulează standardele de comercializare a ouălor. Cu respectarea anumitor condiţii, ouăle pot fi marcate astfel: •  numărul 3  pentru “Ouă provenite de la găini crescute în baterii” •  numărul 2  pentru “Ouă provenite de la găini crescute la sol” - creştere la sol pe aşternut permanent fără acces în padocuri •  numărul 1  pentru “Ouă provenite de la găini crescute